HKD Agenda

Activiteitenlijst 2018

Meer info voor 2018 volgt.

Zaterdag 8 september, 2018 Diemer Festijn

Diemerfestijn

Gemeentedag Diemen

HKDkraam op de kramenmarkt 2017

Open Monumentendag

Meer info volgt.

HKD Agenda

Activiteitenlijst 2018

Koffieklets

Tentoonstelingen

Lezingen

Cursussen

Educatie

Evenementen 2018

Zaterdag 8 september Diemer Festijn

Sinds 1983 staat de eerste volle week van September traditiegetrouw in het teken van het Diemer Festijn.

Het Diemer Festijn is een begrip in Diemen, en niet meer weg te denken uit Diemen.

Tijdens deze week staat gezelligheid en samenzijn hoog in het vaandel. Het Diemer Festijn is niet alleen kermis en een feesttent met optredens van artiesten uit verschillende categorieën. Het Diemer Festijn is ook ontmoeten, ontmoeten van nieuwe mensen en het ontmoeten van oude buurtgenoten, collega’s en vrienden die je ieder jaar tegen komt op je “eigen” plek bij, in of rond de feesttent.

Tijdens het Diemer Festijn wordt aan iedereen gedacht, van een lampionoptocht voor de allerkleinste, tot aan de seniorenmiddag voor de mensen met de meeste levenservaringen in ons midden. Dit gecombineerd met avonden waar voor iedereen wel plezier te beleven valt met artiesten van alle categorieën. De een is bekend in heel Nederland en de ander is de publiekslieveling in Amsterdam. Gezamenlijk maakt dat het Diemer Festijn al jaren lang tot een groot succes. Het Diemer Festijn is zo een begrip, dat je je pas Diemenaar mag noemen als je het Diemer Festijn hebt overleefd.

Namens Stichting Diemer Festijn heten we u van harte welkom op het feestterrein aan de Ouddiemerlaan, tussen het winkelcentrum Diemerplein en het gemeentehuis in.

De emeentedag Diemen, gaat dit helaas niet door

i.v.m. de verbouwing van het gemeentehuis.......

HKDkraam op de kramenmarkt 2017

Kramenmart 2018

Dit jaar staan wij weer

op de kramenmarkt van het Diemer Festijn,

kraam 13, bij de pizzabakker Papa John’s.

op zaterdag 8 september 2018

Open Monumentendag in Diemen