Canon van Diemen

Op zaterdag 7 september overhandigde Ad Saan, voorzitter van de de proefdruk van de Canon van Diemen. Deze canon is door de HKD opgesteld. Gelijktijdig werd ook de website versie on-line gezet .

Het boek Canon van Diemen

Het boek Canon van Diemen is vanaf nu te bestellen bij de HKD via onze website of op maandagmorgen in ons verenigingsruimte in De Schakel. Het boek is het 6e boek in de eerder door HKD uitgegeven boeken. Kosten tot 1 oktober € 17,50 daarna € 19,95

Het is eindelijk zover. Het boek “Canon van Diemen” is af. Daar zijn we trots op. Op zaterdag 7 december zal het eerste exemplaar worden overhandigd aan Burgemeester Erik Boog van Diemen.

Boek afhalen op eveneens woensdag 4 december van 13.30 uur tot 16.30 uur

Heeft U ingetekend op het boek en u kunt het boek afhalen op eveneens woensdag 4 december van 13.30 uur tot 16.30 uur in ons verenigingsgebouw. Als u het boek komt afhalen kost het boek 17,50 euro. (De normale verkoopprijs zal 19,95 gaan worden.) Indien u het boek thuisbezorgd wilt hebben kost dat 23,75 euro.

Er kan worden gepind.

Indien u niet in staat bent om op woensdag 4 december te komen dan kunt u altijd het boek op komen halen op elke maandagmorgen tussen 9.30 uur en 12.00 uur.

U kunt deze bedragen overmaken op: IBAN NL95INGB0001525866 t.n.v. de penningmeester HKD o.v.v. Canon van Diemen.

Wij verzoeken u dringend om vooraf giraal te betalen. Dat vergemakkelijkt de uitgifte van de boeken op woensdag.

We hopen dat u allen komt en dat we er een leuke dag van maken.

Hartelijke  groet,

Intekenen kan snel via de penningmeester

van de HKD

saan44@zonnet.nl

Geef op: uw naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Zie ook Koffieklets zaterdag 16 november 2019

klik op de streepjes